Prefabrik Evler

Wiki Article

Bu iki etken konut üretiminde kullanılan malzeme fiyatlarını da temelden etkiledi. Beklenmedik fiyat artışları inşaat sektöründe ciddi maliyet artworkışlarına neden oldu. Malzeme fiyatlarındaki artworkış ister istemez işçilik maliyetlerin de artmasına yol açtı.

Sizlere her zaman en kaliteli ürünü en hızlı şekilde sunma idealiyle yıllardır çalışan firmamız hız kesmeden yaptığı işlere devam etmektedir.

A lot of conditions are taken under consideration when figuring out the value selection for prefabricated dwelling models. At this stage, you should act by having these requirements into consideration when choosing. Among An important difficulties would be the roof. It is incredibly critical that the roof is manufactured from top quality components and that it is thoroughly insulated.

Karmod, müşterilerine tek katlı prefabrik evlerden prefabrik villaya kadar pek çOkay farklı türde hazır prefabrik ev modeli sunar. Alanında uzman konut tasarımcılarının özgün çalışmalarıyla tasarlanan Karmod hazır ev modelleri aşağıdaki şekildedir:

Ayrıca, bu evlerin enerji verimliliği ve çevre dostu yapısı da tercih sebepleri arasında yer almaktadır.

Boyalarımız su bazlı olduğundan dolayı rahatlıkla istediğiniz zaman ev kirlendikçe boyayabilirsiniz. Bu yüzden her sezonda evinizi yıkayıp three-4 senede bir ise bakım için boyamanızı öneririz.

Bu evler ruhsatlı ve plakalı olduğundan dolayı imar iznine tabi olmamaktadır ve araç sınıfileında nitelendirilmektedir. Yine de bazı belediyeler prefabrik evler için özel izin tanımaktadır bu yüzden bununla alakalı belediyeye ya da bulunmuş olduğunuz şehirde ki mimarlık ofislerine prefabrik ev yapma ile alakalı detaylı bilgiyi sorabilirsiniz.

prefabrik ev fiyatları Prefabrik evlerin duvar bloklarında özel paneller arasına yüksek dansite yoğunluğunda yüksek yalıtım kazandıran izolasyon malzemesi kullanılmaktadır. Standart bir prefabrik binanın dış duvar kalınlığı 10 cm’ye ulaşmakta olup klasik betonarme binalara göre yüksek ısı ve ses yalıtımına sahiptir.

Tek katlı veya iki katlı modellerde tasarlanan prefabrik ev modeli konut sahibi olmayı kolaylaştırır.

Prefabrik ev satın alırken mantolama uygulamasını da fiyata dahil ettirebilirsiniz. Ayrıca mantolama işlemi ile uğraşmak zorunda kalmazsınız.

Sitemizde bulunan tüm görsel ve metinler firmamıza ait olup, yazılı izin alınmadan kullanımı kesinlikle yasaktır.

Su tesisat malzemeleri ve armatürlerinde de tüm konutlarda kullanılan yapı malzemeleri kullanılır

Konutu yapacak olan firmadan bu konu ile ilgili sonradan problem yaşamamak için gerekirse çatı için yalıtım malzemesi prefabrik ev kullanılması istenebilir.

Prefabrik ev, duvar, kapı ve diğer tüm parçalarının fabrikada üretilip daha sonra evin yapılacağı yere oturtulduğu ev tipidir. Prefabrik evlerin inşası için herhangi bir temel gerekmez. Bu evler genellikle bir ya da iki katlıdır. Pek çOkay avantaja sahip olan prefabrik evlere de, tıpkı diğer prefabrik ev evlere olduğu gibi ses ve ısı yalıtımı yapılır. Ayrıca elektrik tesisatı ve kanalizasyon sistemine de sahiptirler.

Report this wiki page